home Antiek meubelbeslag
design meubelbeslag

Modern meubelbeslag

meubelbeslag


 

 

 Klassiek meubelbeslag

Meubelbeslag

Nieuwlaat Meubelfournituren BV heeft al jaren ervaring in het verkopen van kwalitatief hoogwaardig meubelbeslag (hang en sluitwerk). Voor het aankleden van uw nieuwe meubellijn kunnen wij u al het beslag leveren zoals de sloten, grepen en scharnieren. Maar ook de sleutelplaten, schuifjes en het bevestigingsmateriaal. Al het beslag voor uw meubels kunt u vinden in ons assortiment. Ook voor restauratie van antieke meubelen hebben wij een groot aanbod aan klassieke en antieke modellen.

Meubelbeslag

Meubelbeslag

Of het nu gaat om modern, antiek, design of klassiek beslag, voor al uw moderne, antieke en klassieke meubelen zult u slagen. Klassiek beslag voor uw bed, antiek beslag voor uw stoel, een sleutelplaat(slotplaat), achterplaat of greep voor uw kast of antiek bureau. Modern beslag of design beslag voor uw kasten, tafels of moderne, design stoel. Een messing of bronze knop voor beuken deur of eiken houten kastdeur.

 

Naast het meubelbeslag heeft Nieuwlaat Neubelfournituren BV ook nog deurbeslag, bedbeslag, ijzerwaren, schroeven en het overige hang en sluitwerk.

Het meubelbeslag van Nieuwlaat Meubelfournituren BV voor het aankleden, de restauratie en compleet maken van uw meubels, zowel voor productie, groothandel als voor kleine ondernemers.

Meubelbeslag voor uw tafel, kast, bureau of ander meubel

 

U kunt contact met ons opnemen via E-mail, de adressen zijn gegeven bij de contactinformatie.

 

Webmaster Nieuwlaat.com


Nieuwlaat