Bouwbeslag antiek design
interieur design

klassiek design


 

 

 modern design

Design

Al drie generaties lang houdt de familie Nieuwlaat zich bezig met het ontwerpen van nieuwe producten. Eerst voornamelijk voor de meubelindustrie maar nu ook steeds meer op het gebied van de bouw- en interieurindustrie. Er zijn dan ook vele ontwerpen die over de hele wereld zijn terug te vinden die van origine afkomstig zijn van de tekentafel bij Nieuwlaat.

 

 

Daarnaast is de voorliefde voor design terug te vinden in het assortiment en houden we ons bezig met het zoeken naar modellen die qua ontwerp goed zijn gemaakt en we verbeteren het product waar het verbeterd kan worden qua functionaliteit.

 

Design voor het interieur en meubels

Een designer die zich bezig houdt met meubels, interieurbouw, architectuur of het aankleden van het exterieur kan bij ons terecht voor beslag. Voor de architect, binnenhuisarchitect of interieur ontwerper hebben wij een groot assortiment bouwbeslag van modern design, klassiek design en antiek design. Nieuwlaat blijft zich ontwikkelen op het gebied van industrieel ontwerpen (industrial design) biedt zo een uniek en bruikbaar assortiment voor een breed publiek.

 

U kunt contact met ons opnemen via E-mail, de adressen zijn gegeven bij de contactinformatie.

 

Webmaster Nieuwlaat.com