Keukenbeslag

Voor bestaande en nieuwe keukens hebben wij een ruim aanbod met keukenbeslag zoals knoppen, grepen, scharnieren, ladegeleiders en alles wat aan hang en sluitwerk voorkomt in een keuken. Ook voor het renoveren van een keuken zijn de hoogwaardige producten van Nieuwlaat zeer geschikt, Een keukenla voorzien van een set zwaardere ladegeleiders en een nieuw knopje of greepje en hij kan weer een aantal jaren mee. Nieuwe grepen of knoppen op de keukendeurtjes voor een compleet ander aanzicht en nieuwe, degelijke scharnieren voor een langere en betrouwbare werking. Een knop, greep of scharnier voor een moderne keuken, design keuken of juist een klassieke keuken is te vinden in ons assortiment. Ook het hang en sluitwerk voor de antieke keuken kunnen wij leveren. Neem contact op of kom eens langs voor een volledig overzicht van het assortiment.

 

Enkele voorbeelden (klink hier voor meer voorbeelden)

keukenbeslag

Voor grepen en knopjes voor op keukenkasten klik hier. Naast de hier getoonde modellen zijn er nog andere producten en maten binnen assortiment. Indien u een ander model zoekt binnen het keukenbeslag, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Verander het aanzicht van uw keuken met enkele simpele ingrepen.

 

Een groot deel van de huizen die opgeleverd worden na renovatie of nieuwbouw zijn voorzien van standaard beslag. Dat geld vaak ook voor de keukens die er bij geleverd worden. Dit zelfde geld voor huurhuizen. Het moet goedkoop en neutraal. Vaak worden de keukens dan ook voorzien van een plastic greepje in wit of een andere standaard kleur.

 

U kunt contact met ons opnemen via E-mail, de adressen zijn gegeven bij de contactinformatie.

 

Webmaster Nieuwlaat.com

Bouwbeslag

Meubelbeslag